Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جوئل سوزا، کارگردان، در سوگندنامه‌ای گفت که هالینا هاچینز مدیر فیلمبرداری در حالی که «الک بالدوین» هنرپیشه معروف هالیوودی در حال تمرین صحنه‌ای بود که در آن بازیگر هفت تیر را به سمت لنز دوربین گرفت، شلیک کرد و کشته شد.

پنجشنبه ۲۹ مهر وقوع حادثه‌ای تلخ هالیوود را در شوک فرو برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الک بالدوین، بازیگر سرشناس آمریکایی، سر صحنه فیلمبرداری وسترن زنگار (Rust) در نیو مکزیکو با شلیک اشتباهی تفنگی که در دست داشت، فیلمبردار پروژه را کشت و کارگردان را مجروح کرد.

بالدوین پس از بازجویی آزاد شد و تحقیقات نشان داد یکی از عوامل پشت صحنه، اسلحه پر را به این بازیگر تحویل داده و نسبت به بی‌خطر بودن آن به وی اطمینان داده است.

سوزا، کارگردان فیلم که او نیز سر صحنه با شلیک بالدوین مجروح شد، گفت که به بازیگران و خدمه اطمینان داده شده بود که بالدوین با خالی کار می‌کند، به این معنی که هیچ گلوله‌ای در آن نیست. پروتکل‌های ایمنی در مجموعه ایجاب می‌کرد که اسلحه‌دار فیلم، هانا گوتیرز-رید، قبل از تحویل اسلحه به بازیگران، از خالی بودن و ایمن بودن اسلحه اطمینان حاصل می‌کرد. سوزا و هاچینز پشت دوربین ایستاده بودند تا زاویه را ببینند. بالدوین روی نیمکت چوبی رو به جنوب به سمت دوربین و خدمه نشسته بود و لباس وسترن بر تن داشت. سوزا و هاچینز بعد از اینکه متوجه سایه‌ای شدند، وسایل خود را تغییر دادند و با بالدوین صحبت می‌کردند که به آن‌ها نشان می‌داد که چگونه قصد دارد اسلحه را هنگام تخلیه از غلاف بیرون بیاورد.

رید راسل، یکی از فیلمبرداران که در کنار آن دو ایستاده بود، به پلیس گفت که «یادش می‌آید که جوئل غرق در خون شد و خانم هاچینز صحبت می‌کرد و می‌گفت که نمی‌تواند پاهایش را حس کند. سوزا به بازرسان گفت که هاچینز او را گرفت و در آن لحظه متوجه شد که از شانه اش خون می‌ریزد. هاچینز روز پنجشنبه پس از انتقال با هواپیما به بیمارستان آلبوکرکی جان داد. او ۴۲ ساله بود.

«الک بالدوین» بازیگر ۶۸ ساله مشهور هالیوودی در صحنه فیلمبرداری فیلم جدیدش در ایالت «نیومکزیکو» در آمریکا، به دو زن، یکی مدیر فیلمبرداری و دیگری کارگردان فیلم، شلیک کرد.

طبق اعلام کلانتر شهر سانتا فه، یکی از این زنان به نام «هالینا هاچینز» که مدیر فیلمبرداری این فیلم بود به سرعت به بیمارستان منقل شد، اما دوام نیاورد و جان باخت.

فرد دوم کارگردان فیلم نیز تحت مراقب‌های اورژانسی در بیمارستان است. کلانتر این شهر گفت: کارآگاهان در حال بررسی چگونگی و نوع فشنگ شلیک شده هستند. قرار بود فشنگ‌های مشقی در این اسلحه قرار داده شود.

مقامات مربوطه اعلام کردند که تاکنون هیچ گونه شکایتی درباره این حادثه ثبت نشده است.

پیش از آنکه الک بالدوین در صحنه فیلمبرداری با گلوله واقعی به هالینا هاچینز شلیک کند و جانش را بگیرد، وضعیت نابسامان تولید فیلم نشان از ایمن نبودن محیط کار داشت. حتی در روز‌های پیش از این حادثه تعدادی از اعضای تیم تولید در اعتراض به نبود ایمنی و اوضاع آشفته صحنه را ترک کرده بودند.

کار فیلمبرداری فیلم «زنگار» از ۶ اکتبر در نزدیکی سانتافه شروع شد و از همان زمان موارد متعددی از نادیده گرفتن ایمنی در این پروژه کم بودجه سینمایی گزارش شده بود. از جمله این موارد می‌توان به رعایت نشدن استاندارد‌های ایمنی استفاده از سلاح و نادیده گرفتن پروتکل‌های بهداشتی برای جلوگیری از شیوع «کووید۱۹» اشاره کرد.

درست ۶ ساعت پس از استعفای اعتراضی برخی اعضای تیم تولید، حادثه دلخراش کشته شدن فیلمبردار و زخمی شدن کارگردان روی می‌دهد.

یکی از اعضای تیم تولید از نمونه‌های مشابه خطای عملکرد تفنگ در صحنه فیلمبرداری «زنگار» پیش از این حادثه خبر داده است. برخی که خود را از اعضای تیم تولید معرفی می‌کنند، در شبکه‌های اجتماعی درباره بودجه ناکافی و عدم نظارت بر پروژه تولید فیلم «زنگار» نوشته‌اند.

این افشاگری‌ها با واکنش تهیه‌کنندگان «زنگار» مواجه شده است. آن‌ها با ابراز بی‌اطلاعی از این اعتراض‌ها خبر دادند که این موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهند.

فیلم «Rust» (زنگار) فیلمبرداری را در ۶ اکتبر در مزرعه «بونانزا کریک» در نزدیکی سانتافه آغاز کرد و اعضای تولید چندین روز مشکلات ایمنی را مشاهده کردند.

سوزا در گفتگوی خود با پلیس به این مشکلات جدی اشاره کرد و خاطرنشان کرد که روز پنجشنبه، تولید... به دلیل اینکه یک گروه فیلمبرداری کار را ترک کرده بود، دیر شروع شد و آن‌ها مجبور شدند گروه فیلمبرداری دیگری را برای فیلمبرداری پیدا کنند.

تولید «Rust» (زنگار) برای ناهار حدود ساعت ۱۲:۳۰ بعد از ظهر پنجشنبه متوقف شد. هنگامی که بازیگران و گروه بعد از ناهار به صحنه فیلمبرداری بازگشتند، سوزا گفت که مطمئن نیست اسلحه‌ای که بالدوین استفاده می‌کرد دوباره بررسی شده است یا خیر. در حالی که بالدوین در حال تمرین صحنه بازی‌اش بود. سوزا از روی شانه هاچینز نگاه می‌کرد که صدایی مهیب شنید و تیر به او اثابت کرد.

مرگ هاچینز درخواست‌هایی را برای اقدامات ایمنی بیشتر در مجموعه‌ها برانگیخت و الهام‌بخش دادخواستی در «change.org» برای ممنوعیت استفاده از سلاح گرم واقعی در مجموعه‌ها شد. این طومار بیش از ۲۵۰۰۰ امضاکننده داشته است.

تهیه‌کنندگان فیلم «Rust» (زنگار) یکشنبه اعلام کردند که در حالی که کلانتر‌ها درباره مرگ هاچینز تحقیق می‌کنند، تولید را متوقف کرده‌اند.

در بیانیه شرکت تولیدی فیلم «Rust» (زنگار) آمده است: «با عبور از این بحران، تصمیم گرفته‌ایم که مجموعه را حداقل تا تکمیل بررسی‌ها تعطیل کنیم».

شاید حوادثی که بعضا در صحنه تولید یا فیلمبرداری فیلم‌های هالیوودی رخ می‌دهد در نوع و آمار خود در دنیا بی‌نظیر باشد و نشان از شرایط ناایمن تولیدات هالیوودی دارد. چارلز چندلر، از سیاهی لشکران فیلم اسیر (۱۹۱۵)، در اثر اصابت گلوله جنگی کشته شد. در سال ۱۹۹۳ براندون لی در جریان فیلمبرداری فیلم کلاغ به ضرب گلوله همبازیش، مایکل ماسی، جان خود را از دست داد؛ و نمونه‌هایی از این دست که در تولیدات سینمایی هالیوود کم نیستند.

تا کنون شرایط ناامن کاری در هالیوود در مجموع ۳۵۰ قربانی برجای گذاشته است که در حیطه تولید فیلم این آمار تلفات قابل توجه است. یکی از موارد بسیار مهم و تراژیک هالیوود که به سلطه‌گری و جنگ‌افروزی هسته‌ای آمریکا گره خورده ماجرای ابتلاء ۲۲۰ نفر از بازیگران و عوامل فیلم «فاتح» (۱۹۵۶) است که در آن دستکم ۹۱ نفر به بیماری سرطان مبتلا شدند و بیش از نیمی از آن‌ها در اثر این بیماری جان خود را از دست دادند. این فیلم در بخشی از نوادا فیلمبرداری شد که سه سال قبل از آن محل آزمایشات گسترده هسته‌ای آمریکا بود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: الک بالدوین سینمای هالیوود فیلمبرداری فیلم صحنه فیلمبرداری اعضای تیم تولید الک بالدوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است

به گزارش تابناک، دکتر محمد مخبر در این جلسه رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده ای را یکی از مهمترین اولویت های کشور دانست و گفت: باید بدون هر گونه اما و اگر برای رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده ای تلاش کنیم و منابع مرتبط با آن نیز باید از هر محل ممکن تامین شود چرا که حفظ سلامت و جان مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نمی توان از این موضوع مهم به سادگی عبور کرد.


معاون اول رییس جمهور افزود: استان هایی که دارای بیشترین نقاط پرتصادف هستند باید مجدانه و با بکارگیری تمامی ظرفیت های استان، نسبت به رفع این نقاط حادثه خیز گام بردارند و گزارش اقدامات صورت گرفته را بصورت مستمر ارائه دهند.


دکتر مخبر همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون شهری،‌ بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند.


وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از هماهنگی های بین دستگاهی در جهت کاهش تصادفات و تلفات جاده ای ارائه کرد و گفت: با برنامه ریزی های انجام شده پیش بینی می شود که در سال جاری شاهد جهش بهتری در کاهش تلفات جاده ای و میزان جانباختگان باشیم.
رییس پلیس راهور فراجا نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت تردد و تصادفات رانندگی و سفرهای نوروزی ارائه کرد و از کاهش چشمگیر تعداد جانباختگان و حوادث رانندگی خبر داد و گفت: این دستاورد نتیجه تلاش دولت،‌ پلیس و سایر بخش های مربوطه بوده و نشان از تمرکز جدی برای رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح رفتار رانندگان دارد.

دیگر خبرها

  • تلفات سیل در برزیل به ۹۵ نفر رسید
  • شادی پس از گل دوم استقلال تلفات داشت!
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای